Alfa-college

Bedrijven & instellingen

Bij- en omscholing voor medewerkers
Als opleider dragen wij bij aan het succes van jouw organisatie. Hoe? Alles valt en staat met jouw mensen. Dus wil je betrokken, tevreden, gecertificeerde medewerkers die in het bezit zijn van een flink staaltje vakkennis. Investeer in hen! Laat de één een cursus doen, zodat hij kan doorgroeien en collega’s nog beter kan maken. Laat de ander zich omscholen, zodat hij wél binnen je organisatie blijft. Dit draagt bij aan het werkplezier en dat werkt aanstekelijk.

Ben je van plan jouw medewerker bij ons bij of om te laten scholen? Dan staat hem een leerzame tijd te wachten. Wij gaan eerst in gesprek om te kijken wat hij nodig heeft en welke cursus het beste past. We zorgen er natuurlijk voor dat het goed te combineren is met de huidige baan. En door begeleiding tijdens het hele traject voelt je medewerker dat hij er niet alleen voor staat. We doen het écht samen. Ook met bedrijven in de regio. Zo doet jouw medewerker volop praktijkervaring op en maakt hij gebruik van ons netwerk. Hij leert over de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en neemt deze up-to-date kennis weer mee de organisatie in. Heeft hij zijn cursus afgerond? Dan ontvangt hij een mooi certificaat of bewijs van deelname.

Waar ben je naar op zoek? Laat het ons weten en wij helpen je.

Het scholingsaanbod van het Alfa-college

Zorg dat je medewerkers bijblijven met de ontwikkelingen van hun vakgebied en dat ze over de juiste certificaten beschikken. Het Alfa-college kan je hierbij op verschillende manieren van dienst zijn met opleidingen en scholing. Waar ben je naar op zoek?

Jouw voordeel van goed opgeleid personeel:

✓ Duurzaam inzetbaar personeel
✓ Een lager ziekteverzuim
✓ Gemotiveerder personeel
✓ Een beter bedrijfsimago
✓ Meer innovatie binnen je bedrijf
✓ Groter concurrentievoordeel
✓ Efficiënter werken = Meer tijdswinst

Hoe kunnen we je helpen?

Ben je als bedrijf op zoek naar talent? We bieden je volop mogelijkheden. Misschien wil je wel een erkend leerbedrijf worden. Ook daarin helpen we je. Op zoek naar meer informatie over Educatie & Inburgering? Je leest het hieronder.

Samenwerken met het Alfa-college

Wil je weten hoe wij samen techniek bewegen in de regio?

Wil je weten hoe wij samen techniek bewegen in de regio?

Sluiten

Regionale bedrijven en Alfa-college ontwikkelen samen technische opleiding. Bekijk hier het verhaal van Engie en het Alfa-college.

Recomalab: benieuwd hoe de regio werkt aan innovatie? Je ziet het in deze video.

Recomalab: benieuwd hoe de regio werkt aan innovatie? Je ziet het in deze video.

Sluiten
 

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed