Alfa-college

Hoe kunnen we je helpen?

Ben je op zoek naar talent of wil je een erkend leerbedrijf worden? Of ben je op zoek naar meer informatie over Educatie & Inburgering? Hieronder vind je meer informatie.

Samenwerken met het Alfa-college

 • Samen voor goed opgeleid personeel
  Het Alfa-college werkt zoveel mogelijk samen met andere onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties, overheden en bedrijven. Op die manier bieden wij goed up to date onderwijs en kunnen we het meest betekenen voor onze studenten van alle leeftijden. Met elkaar kunnen we inspelen op de ontwikkelingen in de regio
 • Medewerkers bijscholen of omscholen?
  Het Alfa-college biedt een ruime keuze aan opleidingen en (korte) cursussen voor volwassenen. Hierdoor zijn jouw huidige en toekomstige medewerkers duurzaam inzetbaar. Wij gaan voor een persoonlijke benadering, kwaliteit en een praktijkgerichte insteek, zodat medewerkers het geleerde direct kunnen toepassen in de praktijk.  

 • Wil je samen werken voor goed onderwijs?
  Het Alfa-college werkt zoveel mogelijk samen met andere onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties, overheden en bedrijven. Op die manier kunnen we het meest betekenen voor onze studenten van alle leeftijden. Samen kunnen we inspelen op de ontwikkelingen in de regio.  Zie jij ook mogelijkheden om elkaar te versterken? Graag gaan we met je in gesprek! Bekijk hier onze samenwerkingsprojecten.

 • Gastles geven
  Wil jij je kennis en ervaring en passie voor je vak delen met onze studenten? Dan nodigen we je graag uit om een gastles te komen geven, want deze kennis is erg waardevol! Hiermee geef je een waardevolle bijdrage aan ons onderwijs.