Alfa-college

Scholing op maat en incompany

Je wilt dat je medewerkers groeien binnen hun vakgebied. Daar is passende scholing voor nodig. Een opleiding die perfect te combineren is met de huidige werkzaamheden. Daarom verzorgen we veel incompany cursussen. Samen met andere medewerkers word jij nóg beter in je vak. We hebben een breed aanbod in alle vakgebieden. Maar zit de juiste cursus er niet tussen? Dan zorgen we ervoor dat die er komt. Maatwerk dus. Laagdrempelig, persoonlijk en flexibel. Daar houden we van.

Persoonlijke bij- en omscholing
De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Dit betekent dat werkzaamheden ook veranderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van nieuwe technieken in verschillende branches? En alles wat met duurzaamheid te maken heeft bijvoorbeeld? Ook binnen jouw bedrijf wijzigen werkzaamheden jaarlijks. Dan is het wel zo fijn als je medewerkers hun werk op de juiste manier kunnen blijven doen. Een manier die past bij nieuwe wet- en regelgeving. Maar ook vernieuwingen binnen jouw bedrijf.

Handig dus om je medewerkers bij en om te scholen. Dat kan met een bestaande training. Maar ook met een cursus die aansluit op jouw precieze vraag. Want voor elk vraagstuk uit het bedrijfsleven, maken wij een training die de behoefte van jou en je medewerkers perfect verbindt.

Wij staan als dé opleidingspartner midden in de regio. Dit betekent dat wij weten wat er speelt. Waar behoeftes liggen, maar ook kansen. Dit nemen we mee in een op maat gemaakte cursus voor jou en je medewerkers.

Incompany
Lessen kunnen incompany plaatsvinden. Gewoon binnen het bedrijf dus. Op een andere locatie is natuurlijk ook mogelijk. Jouw medewerker raakt geïnspireerd door medecursisten en alle nieuwste praktijkvoorbeelden. Hebben de cursisten een vraag? Dan krijgen ze meteen een antwoord waar ze wat mee kunnen. Onze ervaren docenten helpen hen écht, zodat zij snel vooruitgang boeken. Voordat jouw medewerker het weet heeft hij een gewenst certificaat of bewijs van deelname op zak.

Dé voordelen van goed opgeleid personeel

✓ Duurzaam inzetbaar personeel
✓ Een lager ziekteverzuim
✓ Gemotiveerder personeel
✓ Een beter bedrijfsimago
✓ Meer innovatie binnen je bedrijf
✓ Groter concurrentievoordeel
✓ Efficiënter werken = Meer tijdswinst

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed