Alfa-college

Scholing voor een groep medewerkers

Bij- en omscholing voor jouw medewerkers
De markt verandert. Wat vorige week nog ‘nieuw’ was, is morgen alweer verleden tijd. Oké, misschien overdrijven we. Maar een snelle, continue verandering binnen jouw bedrijf is zeker gaande. Zowel intern als extern. Verander jij mee? Dát is namelijk nodig. Voor zowel je bedrijf, als je medewerkers.

Maar hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers daadwerkelijk meegroeien in een snel veranderende werkomgeving? Daarin helpen wij je graag. We bieden je volop cursussen en opleidingen waardoor jouw medewerkers helemaal bij de tijd blijven. Misschien zelfs wel vooroplopen. En dat is wat je als werkgever wilt, toch?

Cursussen en opleidingen voor een groep, een hele afdeling of het hele bedrijf. Samen bespreken we je wensen en behoeften. Vragen als: ‘waar lopen jullie tegenaan?’ ‘hoe kunnen we jullie ondersteunen?’, komen aan bod in ons kennismakingsgesprek. We bieden namelijk niet zomaar scholing aan. Maar een training die precies bij jouw bedrijf en je medewerkers past. Met veel begeleiding en fysieke lessen. En als resultaat blije medewerkers die écht iets hebben geleerd, van en met elkaar. Met een mooie certificering of bewijs van deelname als resultaat.

Jouw voordeel van goed opgeleid personeel

✓ Duurzaam inzetbaar personeel
✓ Een lager ziekteverzuim
✓ Gemotiveerder personeel
✓ Een beter bedrijfsimago
✓ Meer innovatie binnen je bedrijf
✓ Groter concurrentievoordeel
✓ Efficiënter werken = Meer tijdswinst

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed