Alfa-college

KARgo! De Stroom 3

Kies je voor een opleiding Autotechniek, Bedrijfsautotechniek of Transport en Logistiek dan ga je naar de locatie KARgo! Een kleine locatie, waar iedereen elkaar kent. Kom eens langs! Je hart gaat vast sneller kloppen van de werkplaats met de modernste apparatuur en elektrische auto's.


Bezoekadres
De Stroom 3
7901 TG Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528-287600
Ziekmeldnummer: 088-3342334
Opleiding & Advies: 0800-8100
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 tot 16.30 uur

Kom eens langs op onze locatie KARgo! De Stroom 3
 • Opleidingen

  Op onze locatie KARgo! worden de opleidingsrichtingen Auto-, Bedrijfsautotechniek, Transport & Logistiek aangeboden.

 • Locatiegids Hoogeveen
  Aan het begin van het schooljaar ontvangen alle eerstejaarsstudenten een gedrukt exemplaar van de locatiegids. De locatiegids is vooral bedoeld om de studenten wegwijs te maken op de school. Ook de vakantieplanning, lestijden en de in te leveren documenten voordat met een opleiding kan worden gestart zijn in de locatiegids opgenomen.
 • Keuzegids MBO

  De opleidingen van KARgo! worden door onze studenten hoog gewaardeerd. De logistieke opleidingen zijn al vijf jaar achter elkaar topopleiding en de nr. 1 

  De opleidingen Autotechniek en Bedrijfsautotechniek staan in de Keuzegids MBO 2017 ook te boek als topleiding, met een vierde plaats in het vakgebied Voertuigentechniek.

 • GMTO-gecertificeerd
  De auto-, transport- en logistiekbranche verandert continue. KARgo! speelt in op deze ontwikkelingen, zodat onderwijs en bedrijfsleven goed op elkaar aan blijven sluiten. Zo leren studenten Auto- en Bedrijfsautotechniek om onderhoudswerkzaamheden, reparaties en storingen aan hybride en elektrische voertuigen uit te voeren. Om de veiligheid van studenten en docenten te garanderen is het Alfa-college sinds 2016 GMTO-gecertificeerd. Dit betekent dat de docenten Auto- en Bedrijfsautotechniek in het bezit zijn van alle certificaten om, samen met studenten, te werken aan hybride en elektrische voertuigen. Ook kennis van de steeds strengere veiligheids- en milieueisen in de branche is een belangrijk onderdeel van de opleidingen bij KARgo!