Alfa-College inverted

Mbo Ambassadeurs en Alfa's Goud

Mbo Ambassadeur
Jaarlijks organiseert de Mbo Raad via Dit is mbo de landelijke verkiezing Mbo Ambassadeur. Ambassadeurs zijn studenten aan het middelbaar beroepsonderwijs die zich op school, tijdens hun stage of op een andere manier tijdens hun opleiding hebben onderscheiden. Het gaat hierbij niet alleen om hoge cijfers, maar hij of zij valt op door ambitie, motivatie of inzet. De deelnemende mbo-scholen kiezen hun eigen ambassadeur en nomineren deze voor de landelijke verkiezing.

Alfa's Goud
5 juni 2018 koos het Alfa-college tijdens Alfa's Goud o.a. de Beste student. Deze neemt vervolgens deel aan Mbo Ambassadeur. 
Met Alfa’s Goud wil het Alfa-college studenten in het zonnetje zetten die in of naast hun opleiding iets bijzonders hebben gedaan. Ook willen we onze waardering uitspreken naar het werkveld (stage-/leerbedrijven en praktijkopleiders/stagebegeleiders) en laten zien welk talent we in huis hebben.

Jessie Sijbolts kandidaat Mbo Ambassadeur 2018
Jessie vertegenwoordigt onze school voor de landelijke verkiezing Mbo Ambassadeur 2018. 
Jessies profiel.

Nieuws over Mbo Ambassadeur
-Opening mbo-schooljaar en start Mbo Ambassadeur 2018

Het Alfa-college haalt het beste uit studenten

Het Alfa-college haalt het beste uit studenten

Sluiten

"Ik vind het een eer dat ik ambassadeur mag zijn voor Mbo Ambassadeurs namens het Alfa-college. Het feit dat ik veel projecten met beide handen aanpak, hier met volledige inzet in stap en dat dat wordt gezien door mijn docenten, maakt mij trots. Nu ben ik bereid weer mijn uiterste best te doen tijdens de landelijke verkiezing om te laten zien dat het Alfa-college niet alleen het beste uit mij heeft gehaald, maar ook uit vele andere Alfa-college studenten met mij."

Jessie Sijbolts
student Human Technology
Beste student Alfa's Goud 2018
kandidaat Mbo Ambassadeurs 2018