Alfa-college

Alfa's Goud

Alfa's Goud
Met Alfa’s Goud zet het Alfa-college studenten in het zonnetje die in of naast hun opleiding iets bijzonders hebben gedaan. Ook spreken we onze waardering uit naar onze docenten en het werkveld (leerbedrijven en praktijkopleiders).

Dit vieren we met een verkiezingsavond op dinsdag 9 april 2019, waarbij er uit meerdere kandidaten één Beste student, Beste docent, Beste leerbedrijf en Beste praktijkopleider worden gekozen. Ook deelt de student buitencategorie (een student van het Alfa-college die geen crebo-opleiding volgt) zijn persoonlijke verhaal.

Kandidaten Alfa's Goud 2019
Maak hier kennis met alle kandidaten voor Alfa's Goud 2019.

Aanmelden
Mis het niet: de feestelijke prijsuitreiking Beste leerbedrijf, Beste praktijkopleider, Beste docent en Beste student, pitches van studenten, een inspirerend verhaal van student buitencategorie én afsluitende borrel.

Moedig de genomineerde kandidaten aan en geniet van een spetterend programma! Meld je van te voren aan via deze pagina. (deelname is gratis!)
Je ontvangt begin april je toegangsticket per e-mail.

Het Alfa-college haalt het beste uit studenten

Het Alfa-college haalt het beste uit studenten

Sluiten

"Ik vind het een eer dat ik ambassadeur mag zijn voor Mbo Ambassadeurs namens het Alfa-college. Het feit dat ik veel projecten met beide handen aanpak, hier met volledige inzet in stap en dat dat wordt gezien door mijn docenten, maakt mij trots. Nu ben ik bereid weer mijn uiterste best te doen tijdens de landelijke verkiezing om te laten zien dat het Alfa-college niet alleen het beste uit mij heeft gehaald, maar ook uit vele andere Alfa-college studenten met mij."

Jessie Sijbolts
student Human Technology
Beste student Alfa's Goud 2018
kandidaat Mbo Ambassadeurs 2018