Alfa-College inverted

Alfa's Goud

Alfa's Goud
Met Alfa’s Goud zet het Alfa-college studenten in het zonnetje die in of naast hun opleiding iets bijzonders hebben gedaan. Daarnaast willen we onze waardering uitspreken naar onze docenten en het werkveld (leerbedrijven en praktijkopleiders).

Dit vieren we met een verkiezingsavond op dinsdag 9 april 2019, waarbij er uit meerdere kandidaten één Beste student, Beste docent, Beste leerbedrijf en Beste praktijkopleider worden gekozen. Ook kan een student in de buitencategorie genomineerd worden - een student van het Alfa-college die geen crebo-opleiding volgt, maar bijvoorbeeld deelneemt aan de vavo, inburgering en Educatie.

Nomineren Alfa's Goud 2019
Welke student is een topper vanwege zijn of haar doorzettingsvermogen? Wie toont inzet en blinkt uit in creativiteit of ondernemerschap? Welk leerbedrijf of praktijkopleider zet zich tot het uiterste in om van onze studenten goede vakmannen (en vrouwen!) te maken? En.. welke docent motiveert onze studenten het beste om het uiterste uit zichzelf te halen?

> Doe mee en nomineer hier de kandidaat die volgens jou kans maakt op de titel: Beste student, Beste leerbedrijf, Beste praktijkopleider of Beste docent.

 Let op: Ben je student en wil je iemand nomineren? Geef dit dan door aan je mentor/coach!

Het Alfa-college haalt het beste uit studenten

Het Alfa-college haalt het beste uit studenten

Sluiten

"Ik vind het een eer dat ik ambassadeur mag zijn voor Mbo Ambassadeurs namens het Alfa-college. Het feit dat ik veel projecten met beide handen aanpak, hier met volledige inzet in stap en dat dat wordt gezien door mijn docenten, maakt mij trots. Nu ben ik bereid weer mijn uiterste best te doen tijdens de landelijke verkiezing om te laten zien dat het Alfa-college niet alleen het beste uit mij heeft gehaald, maar ook uit vele andere Alfa-college studenten met mij."

Jessie Sijbolts
student Human Technology
Beste student Alfa's Goud 2018
kandidaat Mbo Ambassadeurs 2018