Alfa-college

marge hans

Gewoon welkom in het leukste en meest boeiende vak

 

‘Het stimuleren van gastvrijheid, helpen die skill ontdekken en uitbouwen, dat zie ik als mijn belangrijke taak. Gastvrijheid kun je niet leren, dat zit in je. Bij ons is ruimte voor stagiairs van verschillende horeca-opleidingen en niveaus. Ik richt me op de facilitair leidinggevenden en manager/ondernemers horeca. Het zoeken van aansluiting van de kerntaken van de stagiair op onze vraagstukken geeft de ideale stageplek voor de stagiair en ons als stagebedrijf. Het draagt bij aan onze ambitie: het onze gasten naar de zin maken. Twee jaar geleden heb ik samen met een MOH’er het bedrijfsjubileumprogramma ingevuld. Samen zaten we in de flow van samenwerken en ontwikkelen, wat resulteerde in een prachtige cultuur-natuurhistorische wandelroute. Nu is een stagiair Facilitair Leidinggevende onze hygiënecode aan het doorlichten en hoe we dat borgen. Dat levert dan een vraag op als “waarom doen jullie dat zo?”, zodat ook wij als bedrijf bezig blijven met zelfreflectie.’

Margé Hans, 42 jaar
Mede-eigenaar/directeur Restaurant De Rheezerbelten
Pannenkoek |  Rheezer Bistro | Feest&Partij&Catering

Hardenberg