Alfa-college

Alfa's Goud

Alfa's Goud
Met Alfa’s Goud zet het Alfa-college studenten in het zonnetje die in of naast hun opleiding iets bijzonders hebben gedaan. Ook spreken we onze waardering uit naar onze docenten, medewerkers leerbedrijven en praktijkopleiders.

Dit vieren we met een feestelijk verkiezingsevent waarbij er uit meerdere kandidaten één Beste student, één Beste student buitencategorie, Beste docent, Beste medewerker, Beste leerbedrijf en Beste praktijkopleider wordt gekozen.

Kandidaten 2021
Op deze pagina vind je alle deelnemende kandidaten van Alfa's Goud 2021.

Livestream
De livestream van Alfa's Goud op dinsdag 30 november 2021 terugkijken kan via deze link.

"Ik haal het beste uit mezelf en een ander"

"Ik haal het beste uit mezelf en een ander"

Sluiten
“Mijn hele leven lang sport ik al fanatiek, dus de Sportopleiding volgen lag voor de hand. Toch liep het anders. Kwestie van een ‘verkeerde’ afslag nemen tijdens de open dag. Daar stond ik ineens oog-in-oog met de opleiding Bouwkunde. Ik was direct enthousiast. De opleiding verrast me elke dag weer.

Ik kan er al mijn creativiteit in kwijt en ben ontzettend gemotiveerd om steeds weer nieuwe dingen leren. De lat leg ik voor mijzelf hoog. Studeren lijkt op topsport vind ik. Je moet altijd de volle 100 procent geven en geen genoegen nemen met minder.

Ik probeer dan ook altijd het beste uit mezelf en een ander te halen. Letterlijk en figuurlijk iedereen in beweging te krijgen. Mijn grote droom is om, naast professioneel volleybalster, ook succesvol technisch tekenaar te worden. En hoe gaaf zou het zijn om dan in mijn eigen ontworpen huis te wonen!”

Fleur van der Zee, student Bouwkunde
Locatie Admiraal de Ruyterlaan