Alfa-college

Hallo MBO

Wij gaan online! In november kun je online kennis maken met Alfa-college en onze mbo-opleidingen. Hoe is het om te studeren aan het mbo? Hoe is de sfeer op de verschillende locaties? Via verschillende webinars / online voorlichtingen helpen we jou dit najaar om een mbo-studie te kiezen. Er zijn ook speciale webinars / online ouderavonden met informatie voor ouders. Normaal gesproken organiseren de 5 grote noordelijke mbo-scholen Alfa-college, Drenthe College, Noorderpoort, Terra MBO en ROC Menso Alting de campagne Hallo MBO aan het begin van het nieuwe voorlichtingsjaar.

Wij hebben al gekozen, wat kies jij?

Online voorlichting om 4e jaars vmbo-leerlingen te helpen bij studiekeuzeproces

Er zijn ontzettend veel opleidingen in het mbo. Om vmbo-leerlingen te helpen bij het kiezen van een vervolgopleiding zijn alle vierdejaars vmbo-leerlingen en hun ouders/verzorgers welkom tijdens de online voorlichtingen die we dit najaar verzorgen via webinars.

Webinars / online voorlichtingen

In plaats van onze scholen te bezoeken, kun je in november meedoen aan meerdere verschillende interactieve webinars / online voorlichtingen in november. Dit geldt ook voor ouders/verzorgers. 

Meer informatie en aanmelden voor een online voorlichting.