Alfa-college

Creatieve opleidingen

online voorlichting creatieve opleidingen

Donderdag 5 november:

19.00 – 19.30 uur
20.00 – 20.30 uur

Jij bent creatief, houdt van ontwerpen en vormgeven en bent handig met computers. Bij de creatieve opleidingen leer je je ideeën te verwerken in een ontwerp, die past bij de wensen van de klant. Of je nou games, media, interieur, mode of maatwerk-meubels gaat maken!

Meld je aan voor deze online voorlichting. Laat je informeren en ontdek welke opleiding bij jou past. De webinar duurt een half uur. Aanmelden kan via de button boven en onderaan deze pagina. Je ontvangt 30 minuten voor aanvang van de webinar een link in je e-mail naar het online event én een reminder per sms.

Facts over creatieve opleidingen:

  • Opleidingen op niveau 4
  • Opleidingsvariant Leren & Stage (BOL)
  • Opleidingen Mediavormgever: Mediavormgever, Game artist
  • Opleidingen Mediatechnologie: Software developer
  • Opleidingen Mode: Junior stylist, Specialis mode/maatkleding
  • Opleidingen Meubel & Interieurdesign: Interieuradviseur, Ontwerpend meubelmaker

Bekijk alle opleidingen op deze pagina. 

Wat is een webinar?

Een webinar is een online presentatie. Tijdens die presentatie geeft een docent/voorlichter uitleg over de opleidingen van een sector en laat daarbij foto's of filmpjes zien. Tijdens het webinar kun je in de live chat vragen stellen.

Meer info of vragen?

Heb je na het kijken van deze mbo sector presentatie nog vragen? Stel je vraag via een dm op Instagram, Facebook of WhatsApp (06 57 52 40 52). Of wij nemen persoonlijk contact met jou als je hier je gegevens achter laat.
Succes met het maken van een studiekeuze!