Alfa-college

Veiligheid en Sport

online voorlichting veiligheid en sport

Donderdag 5 november
19.00 – 19.30 uur
20.00 – 20.30 uur

Lijkt het je leuk om je bezig te houden met de veiligheid of sportiviteit van anderen? Heb je van nature veel verantwoordelijkheidsgevoel en hou je ervan om dingen in goede banen te laten leiden - of dat nu binnen een stressvolle situatie of in de sport is? Wil jij activiteiten aanbieden die gericht zijn op sport en bewegen en wil jij mensen helpen gezond te blijven? Of vind je het belangrijk dat andere mensen een veilig gevoel hebben en zie jij jezelf in uniform lopen? Dan is een opleiding binnen Veiligheid & Sport misschien wel iets voor jou!

Meld je aan voor deze online voorlichting. Laat je informeren en ontdek welke opleiding bij jou past. De webinar duurt een half uur. Aanmelden kan via de button boven en onderaan deze pagina. Je ontvangt 30 minuten voor aanvang van de webinar een link in je e-mail naar het online event én een reminder per sms.  

Facts over veiligheid en sport:

  • Opleidingen op niveau 1, 2, 3 en 4 
  • Opleidingsvariant Leren & Stage (BOL)
  • Opleidingen Sport en Bewegen: Entree Sport en Discipline (niveau 1), Medewerker Sport en Recreatie (niveau 2), Sport- en bewegingsleider (niveau 3), Sport- en bewegingscoördinator (niveau 3), Medewerker Kinderopvang, Onderwijs en Bewegen (niveau 4), Johan Cruyff College voor topsporters
  • Opleidingen Uniformberoepen: Beveiliger (niveau 2), Coördinator Beveiliging (niveau 3), Handhaver Toezicht en Veiligheid (niveau 3)

Bekijk alle opleidingen op deze pagina.

Wat is een webinar?

Een webinar is een online presentatie. Tijdens die presentatie geeft een docent/voorlichter uitleg over de opleidingen van een sector en laat daarbij foto's of filmpjes zien. Tijdens het webinar kun je in de live chat vragen stellen.

Meer info of vragen?

Heb je na het kijken van deze mbo sector presentatie nog vragen? Stel je vraag via een dm op Instagram, Facebook of WhatsApp (06 57 52 40 52). Of wij nemen persoonlijk contact met jou als je hier je gegevens achter laat.
Succes met het maken van een studiekeuze!
 

Veiligheid en sport