Alfa-college

Zorg en Welzijn

ONLINE VOORLICHTING zorg en welzijn

Donderdag 5 november
19.00 – 19.30 uur
20.00 – 20.30 uur

Lijkt het je leuk om met mensen te werken? Jong of oud? Als je in de zorg werkt, help je b.v. bij het medicijnen geven en verpleegkundige taken, maar ook ga je bijvoorbeeld mensen wassen en aankleden. Werk je in welzijn? Dan kun je bijvoorbeeld, zorgen voor kleintjes in de kinderopvang, assisteren op een basisschool of een leuke vorm van dagbesteding bedenken voor ouderen. Je hebt straks werk dat er écht toe doet. 

Meld je aan voor deze online voorlichting. Laat je informeren en ontdek welke opleiding bij jou past. De webinar duurt een half uur. Aanmelden kan via de button boven en onderaan deze pagina. Je ontvangt 30 minuten voor aanvang van de webinar een link in je e-mail naar het online event én een reminder per sms.

Facts over zorg en welzijn:

  • Opleidingen op niveau 1, 2, 3 en 4 
  • Opleidingsvariant Leren & Stage (BOL) | Werken & Leren (BBL) 
  • Opleidingen Zorg: Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2), Maatschappelijk Verzorgende IG (niveau 3), MBO-Verpleegkundige (niveau 4)
  • Opleidingen Welzijn
  • Maatschappelijke Zorg (Pers. begeleider gehandicaptenzorg en Pers. begeleider specifieke doelgroepen niveau 4)
  • Pedagogisch Werk: Pedagogisch medewerker (niveau 3), Onderwijsassistent, Medewerker Kinderopvang, Onderwijs en Bewegen (niveau 4
  • Opleiding Entree: Dienstverlening en Zorg (niveau 1)

Bekijk alle opleidingen op deze pagina.

Wat is een webinar?

Een webinar is een online presentatie. Tijdens die presentatie geeft een docent/voorlichter uitleg over de opleidingen van een sector en laat daarbij foto's of filmpjes zien. Tijdens het webinar kun je in de live chat vragen stellen.

Meer info of vragen? 

Heb je na het kijken van deze mbo sector presentatie nog vragen? Stel je vraag via een dm op Instagram, Facebook of WhatsApp (06 57 52 40 52). Of wij nemen persoonlijk contact met jou als je hier je gegevens achter laat.
Succes met het maken van een studiekeuze!