Alfa-college

Digitale facturen

Het Alfa-college verstuurt facturen standaard digitaal. Facturen voor de kosten van je opleiding, zoals de schoolkosten, ontvang je per e-mail. Elke student krijgt een persoonlijk Alfa-college e-mailadres. Je ontvangt de facturen voor de verschillende schoolkosten per e-mail via je persoonlijke Alfa-college mailadres. De afzender is debiteuren@alfa-college.nl. Je kunt je facturen en de communicatie hierover op elk moment bekijken in je factuurdossier op Factuurinzien.nl. In de mail met de factuur vind je ook je inloggegevens. Via Factuurinzien.nl kun je b.v. ook direct betalen via Ideal en een vraag stellen over een factuur.

 

Wanneer krijg je een factuur?

De factuur voor het lesgeld (BOL-opleiding) of cursusgeld (BBL-opleiding) ontvang je voor 1 oktober van het schooljaar. Als je een introductie, excursie, licentie of reader bij het Alfa-college hebt besteld, ontvang je ook een factuur. Dit betekent dat je in de loop van het schooljaar een facturen kunt krijgen via je persoonlijke Alfa-college e-mailadres. Daarom is het belangrijk dat je je mailbox van het Alfa-college regelmatig bekijkt tijdens het hele schooljaar.

Helemaal onderaan de factuur staat de naam Payt. Deze organisatie zorgt namens het Alfa-college o.a. voor de facturen en herinneringen versturen en een betaalknop.

Vragen?

Ga naar Factuurinzien.nl om je gegevens in te zien, facturen te downloaden, direct te betalen, je vraag te stellen over een factuur of een betalingsregeling te treffen.