Alfa-college

Laptop of computer

Laptop of computer

Om een mbo-opleiding aan het Alfa-college te volgen, moet je over een laptop of computer beschikken, dus BOL en BBL. Houd rekening met de minimumeisen/ minimale specificaties.

Specificaties via Campusshop.nl

Om te kunnen werken via het netwerk van school en met de applicaties die het Alfa-college aan studenten ter beschikking stelt, moet de laptop/computer minimaal beschikken over:

  • besturingssysteem: Windows 10
  • processor: minimaal Intelcore I3 (of vergelijkbare AMD-processor)
  • werkgeheugen: 4 GB
  • harde schijf: minimaal 128 SSD
  • geschikt voor wifi

Let op: Sommige opleidingen stellen zwaardere eisen aan de laptop of computer. Je opleiding informeert je hierover via Campusshop.nl.

Bestellen laptop

Je kunt je (nieuwe) laptop of computer natuurlijk kopen en bestellen waar je wilt. Ook een eigen of gebruikte laptop is prima, zolang deze aan de minimumeisen voor de opleiding voldoet.

Samen met Campusshop.nl heeft het Alfa-college een portaal ingericht met alleen laptops die voldoen aan de minimale specificaties die jouw opleiding voorschrijft. Ook kun je meteen extra services bestellen als je wilt, zoals een verzekering voor je laptop of dat je even een leenlaptop krijgt als jouw laptop in reparatie is. Je kunt je laptop bij Campusshop.nl kopen, je bent hiertoe natuurlijk niet verplicht. Als er bij Campusshop geen laptop voor jouw opleiding staat vermeld, betekent dit dat je via je opleiding hoort aan welke specificaties jouw laptop moet voldoen.