Alfa-college

Verhaal student Isa Assen

Samen met negentien medestudenten van ROC’s uit het hele land moesten we tijdens de kwalificatiewedstrijd op woensdag 16 januari in Eindhoven een reeks opdrachten maken waaronder agenda beheren, notuleren, een zakelijke brief schrijven en een personeelsuitje organiseren.

Met een 8,3 en ‘uitmuntend’ als commentaar van de jury pakte ik uiteindelijk de winst. Het geeft me wel zelfvertrouwen en een goed gevoel. Het is een bevestiging dat je goed bent in wat je doet!

De school heeft mij goed voorbereid door tips te geven. Ook de heldere uitleg over de wedstrijd zorgde ervoor dat ik precies wist wat er van mij werd verwacht. Ik wist dat ik opdrachten goed moest lezen en goed op de spelling moest letten. Dit is natuurlijk erg belangrijk in ons vak. Maar dat ik na deze opdrachten als winnaar uit de bus kwam, had ik echt niet verwacht! Nu hopen dat ik tijdens de finale ook een podiumplek weet te bemachtigen.

Isa Assen
Directiesecretaresse
Alfa-college Hardenberg

Isa Assen is een ambitieuze dame die alles uit haar opleiding haalt. Zo liep ze stage in het buitenland en gaat ze nu op voor het certificaat Excellentie student.

Geerte Elferink is docent van de opleiding Office- en managementsupport. “Voor de tweede keer doet er een studente mee van de opleiding secretarieel en beide keren is onze student als winnaar gekozen van de kwalificatiewedstrijden. Dat is toch een mooie opsteker als school.”
Isa omringd door juryleden en de andere prijswinnaars na afloop van de kwalificatiewedstrijd.