Alfa-college

Dienstverlening

Online voorlichting dienstverlening (uiterlijke verzorging & facilitair)

Donderdag 28 oktober

Ronde 1: 18.30 uur
Ronde 2: 19.30 uur
Ronde 3: 20.30 uur

Meld je hier aan

Ben je gastvrij en heb je altijd oog voor wat mensen nodig hebben? Dan zou een opleiding in de dienstverlening wel eens iets voor je kunnen zijn! Of je nu gaat werken in de facilitaire dienstverlening, als kapper of als schoonheidsspecialist: met deze beroepen ga je altijd voor een gast of klant die tevreden de deur uitgaat.

Meld je aan voor deze online voorlichting. Laat je informeren over alle opleidingen die we in deze sector aanbieden en ontdek welke opleiding bij jou past. De webinar duurt 30-45 minuten. Aanmelden kan vanaf 7 oktober via de button boven en onderaan deze pagina. Je ontvangt 30 minuten voor aanvang van de webinar een link naar het online event én een reminder per sms.

Facts over Dienstverlening:

  • Opleidingen op niveau 1, 2, 3 en 4
  • Opleidingsvariant leren en stage (BOL) | leren en werken (BBL)
  • Opleidingen Facilitair: Medewerker facilitaire dienstverlening (niveau 2 + 3) en Facilitair leidinggevende ( niveau 4)
  • Opleidingen Haarverzorging: Kapper (niveau 2), Haarstylist dame/heer (niveau 3), Salonmanager dame/heer (niveau 4)
  • Opleidingen Schoonheidsverzorging: Schoonheidsspecialist (niveau 3) en Allround schoonheidsspecialist (niveau 4)
  • Opleiding Entree Horeca & Voeding (niveau 1)

Bekijk alle opleidingen op deze pagina.

Wat is een webinar?

Een webinar is een online presentatie. Tijdens die presentatie geeft een docent/voorlichter uitleg over de opleidingen van een sector en laat daarbij foto's of filmpjes zien. Tijdens het webinar kun je in de live chat vragen stellen.

Meer info of vragen?

Heb je na het kijken van de webinar nog vragen? Stel je vraag via een dm op Instagram, Facebook of WhatsApp (06 57 52 40 52).

Meld je hier aan