Alfa-college

Handel, Ondernemen en Communicatie

Donderdag 28 oktober 

Ronde 1: 18.30 uur 
Ronde 2: 19.30 uur 
Ronde 3: 20.30 uur 

Meld je hier aan

In de wereld van detailhandel, commercie of marketing en communicatie, zet je jezelf in de schoenen van de klant. Je hebt veel verstand van een product of dienst, waardoor je hier goed advies over kan geven en je dit kunt verkopen. Schuilt er in jou een commerciële tijger in jou, die een flinke dosis overtuigingskracht heeft?  

Meld je aan voor deze online voorlichting. Laat je informeren over alle opleidingen die we in deze sector aanbieden en ontdek welke opleiding bij jou past. De webinar duurt 30-45 minuten. Aanmelden kan vanaf 7 oktober via de button boven en onderaan deze pagina. Je ontvangt 30 minuten voor aanvang van de webinar een link naar het online event én een reminder per sms.


Facts over Handel, Ondernemen en Communicatie


  • Opleidingen op niveau 1, 2, 3 en 4  
  • Opleidingsvariant leren en stage (BOL) | leren en werken (BBL)  
  • Opleidingen Detailhandel: Logistiek medewerker, Verkoper (niveau 2), Verkoopspecialist (niveau 3), Manager retail (niveau 4) 
  • Opleidingen Commercieel en Communicatie: (Junior) Accountmanager, Medewerker marketing en communicatie (niveau 4) 
  • Opleidingen Entree: Detailhandel en Logistiek (niveau 1)

Bekijk alle opleidingen op deze pagina.

Wat is een webinar?

Een webinar is een online presentatie. Tijdens die presentatie geeft een docent/voorlichter uitleg over de opleidingen van een sector en laat daarbij foto's of filmpjes zien. Tijdens het webinar kun je in de live chat vragen stellen.

Meer info of vragen?

Heb je na het kijken van de webinar nog vragen? Stel je vraag via een dm op Instagram, Facebook of WhatsApp (06 57 52 40 52). 

Meld je hier aan