Alfa-college

Veiligheid en Sport

online voorlichting veiligheid en sport

Donderdag 28 oktober

Ronde 1: 18.30 uur 
Ronde 2: 19.30 uur 
Ronde 3: 20.30 uur 

Meld je hier aan

Lijkt het je leuk om je bezig te houden met de veiligheid of sportiviteit van anderen? Heb je van nature veel verantwoordelijkheidsgevoel en hou je ervan om dingen in goede banen te laten leiden - of dat nu binnen een stressvolle situatie of in de sport is? Wil jij activiteiten aanbieden die gericht zijn op sport en bewegen en wil jij mensen helpen gezond te blijven? Of vind je het belangrijk dat andere mensen een veilig gevoel hebben en zie jij jezelf in uniform lopen? Dan zou een opleiding binnen Veiligheid en Sport misschien wel iets voor je kunnen zijn!  

Meld je aan voor deze online voorlichting. Laat je informeren over alle opleidingen die we in deze sector aanbieden en ontdek welke opleiding bij jou past. De webinar duurt 30-45 minuten. Aanmelden kan vanaf 7 oktober via de button boven en onderaan deze pagina. Je ontvangt 30 minuten voor aanvang van de webinar een link naar het online event én een reminder per sms.  

Facts over Veiligheid en Sport:

  • Opleidingen op niveau 1, 2, 3 en 4 
  • Opleidingsvariant leren en stage (BOL)
  • Opleidingen Sport en Bewegen: Entree Sport en Discipline (niveau 1),  Medewerker Sport en Recreatie (niveau 2), Sport- en bewegingsleider (niveau 3), Sport- en bewegingscoördinator (niveau 3), Johan Cruyff College voor topsporters (niveau 4) 
  • Opleidingen Uniformberoepen: Beveiliger (niveau 2), Beveiliger (niveau 3), Handhaver Toezicht en Veiligheid (niveau 3) 

Bekijk alle opleidingen op deze pagina.

Veiligheid en sport

Wat is een webinar?

Een webinar is een online presentatie. Tijdens die presentatie geeft een docent/voorlichter uitleg over de opleidingen van een sector en laat daarbij foto's of filmpjes zien. Tijdens het webinar kun je in de live chat vragen stellen.

Meer info of vragen?

Heb je na het kijken van deze webinar nog vragen? Stel je vraag via een dm op Instagram, Facebook of WhatsApp (06 57 52 40 52).

Meld je hier aan