Alfa-college

Zorg en Welzijn

ONLINE VOORLICHTING zorg en welzijn

Donderdag 28 oktober

Ronde 1: 18.30 uur 
Ronde 2: 19.30 uur 
Ronde 3: 20.30 uur 

Meld je hier aan

Lijkt het je leuk om met mensen te werken? Jong of oud? Als je in de zorg werkt, help je b.v. bij het medicijnen geven en verpleegkundige taken, maar ook ga je bijvoorbeeld mensen wassen en aankleden. Werk je in welzijn? Dan kun je bijvoorbeeld, zorgen voor kleintjes in de kinderopvang, assisteren op een basisschool of een leuke vorm van dagbesteding bedenken voor ouderen. Je hebt straks werk dat er écht toe doet.  

Meld je aan voor deze online voorlichting. Laat je informeren over alle opleidingen die we in deze sector aanbieden en ontdek welke opleiding bij jou past. De webinar duurt 30-45 minuten. Aanmelden kan vanaf 7 oktober via de button boven en onderaan deze pagina. Je ontvangt 30 minuten voor aanvang van de webinar een link naar het online event én een reminder per sms.  

Facts over Zorg en Welzijn:

  • Opleidingen op niveau 1, 2, 3 en 4  
  • Opleidingsvariant leren en stage | leren en werken (BBL)  
  • Zorg: Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2), Verzorgende IG (niveau 3), MBO-Verpleegkundige (niveau 4) 
  • Welzijn: Maatschappelijke Zorg (Pers. begeleider gehandicaptenzorg en Pers. begeleider specifieke doelgroepen niveau 4)
  • Pedagogisch Werk: Pedagogisch medewerker (niveau 3), Onderwijsassistent, Medewerker Kinderopvang, Onderwijs en Bewegen (niveau 4) 
  • Opleiding Entree: Dienstverlening en Zorg (niveau 1)

Bekijk alle opleidingen op deze pagina.

Wat is een webinar?

Een webinar is een online presentatie. Tijdens die presentatie geeft een docent/voorlichter uitleg over de opleidingen van een sector en laat daarbij foto's of filmpjes zien. Tijdens het webinar kun je in de live chat vragen stellen.

Meer info of vragen? 

Heb je na het kijken van de webinar nog vragen? Stel je vraag via een dm op Instagram, Facebook of WhatsApp (06 57 52 40 52). 

Meld je hier aan