Alfa-college

Jolien Hummel

Oud-student Beveiliger Jolien Hummel

Met een diploma beveiliger kun je doorstromen naar een HTV opleiding. Jolien laat zien dat je met een diploma beveiliger ook op een andere manier als Buitengewoon Opsporingsambtenaar aan het werk kunt. En zijn tenslotte meerdere wegen naar Rome, zo blijkt!

In 2015 haalde Jolien haar diploma beveiliger en is vervolgens één jaar werkzaam geweest in de beveiligingsbranche. Jolien kwam op internet een vacature tegen waarin men opzoek was naar een Buitengewoon opsporingsambtenaar vervoer. Jolien besloot de stoute schoenen aan te trekken en dit heeft goed uitgepakt! Na een aantal selectierondes kreeg Jolien een super voorstel. Zij kreeg van Keolis Nederland de mogelijkheid om haar BOA + domein 4 openbaar vervoer in 5 weken (!) af te ronden.Dit was even doorzetten, maar het is mij gelukt.Jolien heeft vervolgens een aantal maanden als Buitengewoon opsporingsambtenaar gewerkt bij Service en Veiligheid in Zwolle.

Maar….zoals we dat bij veel van onze toppers zien…wilde ook Jolien meer!

Opnieuw heeft Jolien de stoute schoenen aangetrokken en heeft bij haar teamleider overplaatsing aangevraagd, haar doel: werken in Almere. Ook dit is gelukt!
Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk de veiligheid waarborgen, vervoersbewijzen controleren en op de juiste manier handelen nadat wij een melding hebben gekregen van onze meldkamer.
Jolien werkt in teamverband waardoor het ook voorkomt dat zij deelneemt aan grote controles. Deze controles zijn voornamelijk gericht op het beperken van het zwartrijden.

Als kers op de taart: inmiddels is Jolien in het bezit van een contract voor onbepaalde tijd!