Alfa-college

Try-out

Try-out


TRY OUT
 & SHOW OFF!

Voor makers, doeners en denkers van alle opleidingen
Lijkt het je leuk om meer met je creativiteit te doen en daarmee ook nog een aantekening Excellente Student te krijgen? Doe dan mee aan het Excellentieprogramma Try-out. Een half jaar vol muziek, theater, beeldende kunst en dans! Twintig weken lang doorloop je het creatieve programma. Je gaat een gezamenlijk en individueel een kunstwerk/ creatief product maken onder leiding van professionals maken. Je gaat drie keer naar een theater of dans/muziekvoorstelling, expositie of film naar keuze. Ook ga je een zaterdag lang werken aan een speciaal project. 

SHOW OFF!
­
We sluiten het excellentie traject feestelijk af met een POP-UP store. Georganiseerd door jullie. Een plek waar jullie je gemaakte werk gaan exposeren, verkopen & workshops voor bezoekers aanbieden.

Naast dat je creatief aan de slag gaat is er veel aandacht voor duurzaam maken. Zoals recyclen, upcyclen, of kleuren en materiaal maken met natuurlijke grondstoffen.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kun je mailen naar Tessie van den Brink.
Meld je op tijd aan voor dit excellentieprogramma. Er is plaats voor maximaal 30 studenten.

Doe dit voor 16 december 2021

•    Start: donderdag 13 januari
•    Afsluiting: donderdag 28 april
•    Investering: 60 uur buiten het curriculum

 

Welke studenten kunnen zich aanmelden?
Het programma is geschikt voor studenten van niveau 4, jaar 2 t/m jaar 4

Doe je een entree opleiding, niveau 2 of 3, óf zit je in het eerste jaar van een niveau 4 opleiding en je denkt, ja maar dit programma is ook echt voor mij! 
Je mentor kan je dan aandragen voor dit programma bij Tessie van den Brink (t.vandenBrink@alfa-college.nl)