Alfa-college

De Dag van mbo

De Dag van het mbo is dé dag waarop we breed uitdragen dat het goed gaat met het middelbaar beroepsonderwijs. De kwaliteit is op orde; studenten, mbo-professionals en het bedrijfsleven zijn tevreden. Overal in het land zijn er ideeën om het onderwijs nog beter te maken. En de waardering voor het mbo neemt toe.

Op maandag 18 november onderstrepen we dat vele handen mooi werk maken. Dat doen we door talent, vakmanschap, frisse ideeën en topsprekers uit het bedrijfsleven, politiek, sport, wetenschap en uiteraard ook het onderwijs samen te brengen in Theater Orpheus Apeldoorn. Zodat u, nog nazinderend van inspiratie binnen én buiten de lijntjes, in de dagen, weken en maanden erna, het mbo nog prachtiger en krachtiger kunt maken.

Overdag zijn er diverse presentaties, interactieve workshops en kennissessies. 's Avonds begint het feestelijke gala, waarop de Landelijke Ambassadeur mbo, de Beste Praktijkopleider en het Beste Leerbedrijf wordt gekozen.

Ambassadeurs Alfa-college
Vanuit het Alfa-college doet student Danny Evers mee (Mbo'ers pakken aan) aan de landelijke verkiezing. Ook leerbedrijf Camping Meerwijck en praktijkopleider Joop Schuur, van Vorm Martini en Zwartwoud zijn genomineerd. Spannend!
  • 18-11-2019
  • 08:30 - 20:00
  • Theater Orpheus | Apeldoorn