Alfa-college

Alfa's Goud 2020

Update 7 april: Zojuist werd bekend dat het kabinet om 19.00 uur een persconferentie geeft. Daarom schuiven wij door naar 19.30 uur.

In verband met de maatregelen die we treffen rond het coronavirus is besloten om de verkiezingsavond Alfa’s Goud op 7 april door te laten gaan als virtueel event. We vinden het namelijk belangrijk om, juist ook in deze onzekere tijd, onze waardering te tonen aan onze toppers.

Alfa's Goud is dinsdagavond te zien via ons YouTube-kanaal! Zet het alvast in je agenda, haal alvast popcorn in huis en kijk rond 19.00 uur met ons mee! Wie wordt er benoemd tot Alfa's Goud 2020? We zien het dinsdagavond!

---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

Dit event wil je voor geen GOUD missen! Op de feestelijke avond op 7 april verkiezen we de Beste student, Beste student buitencategorie, Beste docent, Beste leerbedrijf en Beste praktijkopleider.

Alle onderwijslocaties hebben kandidaten genomineerd. Alle genomineerden worden in het zonnetje gezet. En dan breekt het moment van de waarheid aan.. Wie blinkt écht uit, op welke manier? Of wie motiveert anderen om boven zichzelf uit te stijgen?

Kandidaten
De kandidaten voor Alfa's Goud 2020 zijn bekend. Ze stellen zich graag aan je voor!

Aanmelden
Alfa's Goud is een spetterend feest. Op dit moment zijn er geen tickets meer verkrijgbaar. Je kunt je niet meer aanmelden.


Alle genomineerden studenten en juryleden met winnaar Beste student 2019, Danny Evers.

Lees hier meer info over Alfa's Goud.

Mbo Ambassadeur
De winnaars van Alfa's Goud* vertegenwoordigen het Alfa-college tijdens de landelijke 'Dit is mbo' verkiezing van de Mbo Raad.

* Het beste leerbedrijf, de beste praktijkopleider en beste student worden aangemeld voor de landelijke 'Dit is mbo' verkiezing.

  • 07-04-2020
  • 19:00 - 20:00
  • In jouw huiskamer