Alfa-college

Info bijeenkomst Tandartsassistent

Volop baankansen voor tandartsassistenten

Wil jij een studie met een grote kans op een baan? Kies dan voor de opleiding Tandartsassistent! In de provincie Drenthe is er veel vraag naar tandartsassistenten en ben je na je opleiding vrijwel zeker van een baan.

In dit super veelzijdige vak assisteer je de tandarts of specialist assisteert bij het voorbereiden, uitvoeren en afronden van tandheelkundige behandelingen. Om je alle ins & outs te vertellen over de mogelijkheden in dit vakgebied, organiseert opleidingsmanager Chris Hengeveld een digitale informatiebijeenkomst.

Voor wie
Voor iedereen die geïnteresseerd is om de mbo-opleiding Tandartsassistent in Hoogeveen te volgen.

BOL en BBL
We bieden de opleiding in twee verschillende leerwegen aan. In de BOL (combinatie van school en stage) en in BBL (je werkt vier dagen en gaat daarnaast één dag in de week naar school).

Aanmelden
Stuur een e-mail naar opleidingsmanager Chris Hengeveld om de digitale informatiebijeenkomst bij te wonen. Vermeld je naam, de voorkeur voor BOL of BBL en eventuele vragen die je al hebt. Je ontvangt vervolgens van dhr. Hengeveld een link waarmee je op donderdag 4 juni het online event kunt bijwonen.

Wil je meer weten over deze opleiding? Bekijk dan de opleidingspagina Tandartsassistent.
  • 04-06-2020
  • 19:00 - 20:00
  • Online event