Alfa-college
Hoogeveen

Open Huis

Wees welkom bij ons Open Huis en ontdek onze duurzaam en circulair verbouwde school.


Hoe denk jij na over de toekomst? Deze vraag is relevanter dan ooit. Wereldwijd verzamelen alle knappe koppen zich om na te denken over de gevolgen van klimaatverandering. Bij het Alfa-college geven we het antwoord in de praktijk en we nodigen jou uit om kennis te maken met onze aanpak.

Hoe ziet onze aanpak eruit? Iedereen die bij het Alfa-college over de drempel stapt, wordt onderdeel van een duurzame toekomst. Van onze volledig circulair verbouwde school tot ons lesmateriaal, van ons gedachtegoed tot onze aanpak, een bestendige toekomst voor mens en klimaat staat centraal.

Kom ook onze moderne toekomstbestendige school ontdekken.
Je bent van harte welkom bij ons Open Huis. Tijdens een rondleiding kom je meer te weten over onze circulair verbouwde school. Onze studenten laten je graag zien aan welke projecten zij werken en hoe zij duurzaamheid in de praktijk brengen. Benieuwd hoe bijvoorbeeld onze kappers in opleiding omgaan met duurzaamheid? Of onze studenten die een bakkersopleiding volgen? Ze laten het je graag zien in de praktijk.

Aanmelden kan heel eenvoudig via onderstaande button. Conform de coronamaatregelen vragen wij je om van te voren een tijdslot te reserveren. Toegang is mogelijk met een coronatoegangsbewijs.

Graag tot ziens!