Alfa-college
Hardenberg

Last minute info-avond Hardenberg

Je bent nog op zoek naar een mbo-opleiding, maar je komt er nog niet helemaal uit? Of heb je nog specifieke vragen over jouw studiekeuze? Kom dan langs voor een last minute studiekeuzegesprek!  

Je krijgt een persoonlijk gesprek met één van onze loopbaanadviseurs. Zij denken graag met je mee. 

Aanmelden Last minute Info-avond
Via de aanmeldknop hieronder kun je je aanmelden voor de Last minute Info-avond. Je plant zelf je afspraak tussen 16:00 uur en 20:00 uur. Zo kunnen de Loopbaanadviseurs je straks goed uitleg geven over de mogelijkheden die er voor jou zijn.

Let op: het is geen Open Dag, er zijn verder geen activiteiten. Het gaat echt om een inhoudelijk gesprek met een loopbaanadviseur. 

Direct aanmelden voor een opleiding
Zijn je laatste vragen beantwoord en wil je je op 15 juni meteen aanmelden voor een opleiding? Dat kan! We kunnen je daarbij helpen. Neem dan je Digi-D en je burgerservicenummer (BSN) mee. Je BSN-nummer staat o.a. op je zorgpas of ID-kaart.

Meer info en contact 
Voor vragen over deze info-avond, je studiekeuze of een mbo-opleiding ben je bij Opleiding en Advies aan het juiste adres. We beantwoorden je vragen op werkdagen van 8.00 - 16.30 uur. Kijk op de Contactpagina hoe je Opleiding en Advies kunt bereiken.