Alfa-college

Netwerkavond bedrijven detailhandel

In de skybox van FC Groningen (Boumaboulevard 41 in Groningen) wordt dinsdag 26 februari van 18.15 tot 21.00 uur een netwerkavond detailhandel gehouden voor bedrijven uit de branche. Aanmelden kan hier.

Om handelsonderwijs te bieden dat aansluit op het werkveld heeft de afdeling Handel inbreng nodig. De docenten gaan graag met u in gesprek en combineren dat met interessante workshops. Tevens is er tijdens het buffet de gelegenheid om te netwerken met de aanwezige bedrijven.

Programma

18.15 uur Start buffet + drankje
19.00 uur Welkomstwoord Sabine Houwen, regiodirecteur Alfa-college
19.15 uur Workshop ronde 1
19.45 uur Wissel
20.00 uur Workshop ronde 2
20.30 uur Gezamenlijke opbrengst bespreken en afsluiting onder het genot van een hapje en een drankje

Workshops
U kunt kiezen uit de volgende workshops:
1. Beoordelen in de Praktijk door Bert Filart (adviseur Onderwijs en kwaliteit Alfa-college) en Andreas Looze (teamcoördinator handel Alfa-college)
2. Ondernemen in Verandering door Dr. Alexander Grit (lector ondernemen in verandering Hanzehogeschool en Alfa-college) en Hilco Tempelman (opleidingsmanager Handel Alfa-college)
3. Actuele ontwikkelingen in de handel, hoe te vertalen naar door Eric Bos (voorzitter
Groningen City Club) en Sabine Houwen (regiodirecteur Alfa-college)

Komt u ook?
We vernemen graag vóór woensdag 20 februari of u aanwezig bent en aan welke twee workshops u wilt deelnemen. Aanmelden is mogelijk via dit formulier. Vermeld ook naar welke workshop uw voorkeur uit gaat. U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage van de Euroborg en ontvangt van ons een uitrijkaart.