Alfa-college
Groningen

Presentatie eindproducten DigiTaalBeter

Trots zijn we op onze Taalambassadeurs en het wordt hoog tijd om ze eens in het zonnetje te zetten. Aanhakend op de Week van de Alfabetisering doen we dit op 10 september. Voorafgaand aan het Taalbuffet worden de Taalambassadeurs in de watten gelegd door de studenten Schoonheidsverzorging en gaan de kappers aan de slag zodat ze er tiptop uitzien voor de fotoshoot. Aansluitend start het Taalbuffet met Meet & Greet en wie weet levert dit nieuwe Taalambassadeurs op. Dat zou super zijn!

Studenten Marketing & Communicatie, Mediavormgever en Educatie en Inburgering hebben producten ontwikkeld om het voor mensen die moeite hebben met taal, lezen, schrijven, rekenen en/of digitale vaardigheden makkelijker te maken. De opdrachten zijn verstrekt door de Gemeente Groningen, IEDERZ, GKB, WIJ Oosterparkwijk en Groninger Forum. De prachtige eindproducten worden daadwerkelijk ingezet door de genoemde organisaties. Hoe leuk is dat!

We zijn op zoek naar nieuwe opdrachtgevers dus wellicht kunnen onze studenten ook voor uw organisatie een product ontwikkelen.

Klik hier voor het programma.

  • 10-09-2019
  • 12:00 - 13:30
  • Groningen Kluiverboom