Alfa-college
Hoogeveen

Reünie MTS Hoogeveen

Op vrijdag 28 september organiseert het Alfa-college een reünie voor oud-leerlingen en oud-medewerkers van de vroegere Middelbare Technische School aan de Voltastraat 33.

De reünie wordt gehouden omdat nog dit jaar wordt begonnen met een grote verbouwing van het Alfa-college. Na 50 jaar zal dan een deel van de karakteristieke ‘oude MTS’ definitief verdwijnen, die in 1968 op dit adres werd gevestigd. In 1997 verdween de naam Christelijke Middelbare Technische School van de gevel. De school ging toen op in het Alfa-college, het huidige regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs. De school werd toen fors uitgebreid en de MTS was geschiedenis. De reünie is bedoeld voor wie in de periode 1968 – 1997 op de MTS heeft gezeten of er heeft gewerkt.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich tot 21 september aanmelden bij Hajé Rundervoort via reunie.mts@gmail.com, onder vermelding van opleiding en jaar van afstuderen. Ook voor meer informatie kan men hier terecht.

Programma
Vanaf 18.30 uur: Inloop
19.00 uur: Welkom door regiodirecteur Jan Berend van der Wijk, Techniekonderwijs vroeger en nu door opleidingsmanager Klaas Berends
19.20 - 21.30 uur: Herinneringen ophalen en lokalen van de 'oude mts' en de huidige vaklokalen techniek bekijken. Docenten en studenten van de diverse techniekopleidingen geven de bezoekers hier uitleg over het huidige techniekonderwijs

De drankjes deze avond zijn voor eigen rekening.
  • 28-09-2018
  • 18:30 - 21:30
  • Hoogeveen Voltastraat