Alfa-college
Groningen

Studenten op zoek naar praktijkopdrachten

In Nederland zijn er 2.5 miljoen Nederlanders die moeite die moeite hebben taal, lezen, schrijven, rekenen en/of digitale vaardigheden. Misschien herkent u dit ook bij een aantal van uw medewerkers/vrijwilligers.  
 
Dan kunnen onze studenten wellicht iets voor uw bedrijf betekenen. Denk aan het optimaliseren van de website waardoor het makkelijker wordt voor uw medewerkers snel bij de juiste gegevens te komen. Of door de vormgeving aan te passen zodat er meer beeld en minder tekst te zien is en de website aansprekender wordt. Ook kunt u denken aan bijvoorbeeld het vereenvoudigen van de ziekmeldprocedure. Daarnaast biedt het Alfa-college ook cursussen en workshops aan op het gebied van taal, rekenen en digitale vaardigheden.  
 
DigiTaalBeter is een project van drie docenten van de opleidingen Marketing & Communicatie, Mediavormgeving en Educatie van het Alfa-college om in het onderwijsprogramma praktijkopdrachten en cross-overs tussen de opleidingen toe te voegen, zodat het voor studenten nog realistischer, leuker en leerzamer wordt om hun opdrachten uit te voeren. De eindproducten/resultaten staan in de eerste week van september tijdens de Week van de Alfabetisering in de schijnwerpers. 

Bent u nieuwsgierig geworden wat onze studenten voor u kunnen betekenen? Kom dan langs op onze lunchbijeenkomst DigitaalBeter op15 maart om 12.00 uur. Locatie Boumaboulevard 573 Groningen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

- Simone van Leusden: sc.vanleusden@alfa-college.nl / 088 3341477
- Gwen Tee: g.tee@alfa-college.nl / 088 334176
- Raymond Versteijnen: rvlf.versteijnen@alfa-college.nl / 088 3341810

 

 
  • 15-03-2019
  • 12:00 - 14:00
  • Groningen Boumaboulevard