Alfa-college
Groningen | Hardenberg | Hoogeveen

Informatieavond Studiekeuze MBO 1 juni

Kom jij ook donderdag 1 juni naar Groningen, Hardenberg of Hoogeveen?

Weet jij nog niet welke mbo-opleiding je gaat kiezen? Kom donderdag 1 juni 2017 langs op de informatieavond Studiekeuze MBO in Hardenberg, Hoogeveen of de Last minute informatiemarkt in Groningen!

Hoogeveen

19.00 – 21.00 uur​ - Voltastraat 33
- KARgo!, De Stroom 3: opleidingen Autotechniek, Bedrijfsautotechniek, Transport en Logistiek.

Er zijn voorlichtingsrondes om 19.15 en 20.15 uur.  

Hardenberg

19.00 – 21.00 uur​
Parkweg 1a1

Hardenberg en Hoogeveen: we beantwoorden al je vragen over alle opleidingen van het Alfa-college in Hardenberg en Hoogeveen, bijvoorbeeld over de inhoud van opleidingen, doorstuderen en kans op werk. Ook zijn er loopbaanadviseurs om je te adviseren over de juiste studiekeuze en je kunt je meteen aanmelden.

Groningen

Last minute informatiemarkt
18.00-20.30 uur
Admiraal de Ruyterlaan 2

We beantwoorden al je vragen over alle opleidingen van het Alfa-college in Groningen, bijvoorbeeld over de inhoud van opleidingen, doorstuderen en kans op werk. Daarnaast zijn er loopbaanadviseurs om je te adviseren over de juiste studiekeuze en je kunt je meteen aanmelden als je weet welke mbo-opleiding je wilt gaan volgen.

Persoonlijk studieadvies
Ook kun je van te voren een afspraak maken voor een persoonlijk studieadvies. Deze afspraak vindt plaats tijdens de informatiemarkt aan de Admiraal de Ruyterlaan 2 in Groningen. Wil je graag een persoonlijk studieadvies, klik hier, dan nemen we contact met je op voor persoonlijk studieadvies.