Alfa-college

Je eigen website beheren en onderhouden (met Wordpress) Hardenberg

Je eigen website beheren en onderhouden (met Wordpress) Hardenberg
Locatie
Parkweg 1A1, HARDENBERG
Type
Cursus
Opleidingsduur
3 maanden
Kosten
€ 750,00

Wat je gaat leren

 • Je leert een website/webshop te ontwikkelen
 • Je leert over de hosting en beveiliging van de website/webshop
 • Je leert over de werking van zoekmachines en hoe je hierop kunt inspelen
 • In het kort
  In deze cursus leer je een eenvoudige website/webshop te ontwikkelen en pas je bestaande websites en webshops aan met behulp van een Content Management Systeem (CMS). Ook leer je over onderwerpen zoals hosting, zoekmachinevriendelijkheid en de beveiliging van de website/webshop. 

  De lessen bestaan voornamelijk uit praktijklessen. Er wordt aandacht besteed aan klantcontact, afspraken met klant(en) over het ontwerp, thema's, databases, hosting/webservers, CMS systemen en webshops. Uiteindelijk gaan we met WordPress aan de slag en wordt er een werkende webshop opgeleverd. Het mbo-certificaat wordt op school afgerond.
 • Vooropleiding en toelating

  Deze cursus is voor iedereen die zonder voorkennis wil leren om zelfstandig websites en/of webshops te ontwikkelen of aanpassen. Er is geen vooropleiding nodig, N3 niveau is wenselijk.

 • Kosten en benodigdheden

  Deze cursus kost €750,-, dit is inclusief het examen. 

 • Duur en data

  De verwachte startdatum van deze cursus is nog niet bekend. Dit bepalen we in overleg bij voldoende aanmeldingen. De lessen zullen plaatsvinden in de avonden en de cursus duurt 20 lessen, verdeeld over 10 tot 12 weken. Naast de lessen moet er ongeveer 2 uur per week aan huiswerk worden besteed.

 • Resultaat

  Als je de cursus en het examen met voldoende resultaat afsluit, ontvang je het mbo-certificaat “Basis Webdevelopment”. Dit certificaat wordt geregistreerd in het diplomaregister van DUO.

Wil je een vraag stellen over deze cursus?

Voor alle vragen omtrent bij- en omscholing én maatwerktrajecten bij het Alfa-college, kun je contact opnemen met onze adviseurs.