Alfa-college
 • Waarom je kennis up-to date houden?

  Zijn je huidige kennis en vaardigheden niet meer voldoende om je functie te vervullen? Of ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Om- of bijscholing zorgt ervoor dat je kansen worden vergroot, wanneer er bijvoorbeeld meer werkaanbod in een andere sector is.

  Hoeveel tijd heb je om te studeren? Wil je een volledige mbo-opleiding doen? Of één of meerdere onderdelen (waarbij je een mbo-certificaat of een bewijs van deelname krijgt) van een opleiding gaan volgen? Er is veel mogelijk binnen het Alfa-college.

  Met Leven Lang Ontwikkelen dragen we naast het reguliere onderwijsaanbod ook bij aan het blijven ontwikkelen en behouden van vakkennis en vaardigheden van volwassenen. Door de praktijkgerichte insteek is dit type onderwijs goed te volgens naast een baan.

 • Leven lang ontwikkelen en werkgevers
  Vind jij het belangrijk dat jouw werknemers zich blijven ontwikkelen? Door hun ontwikkeling te stimuleren zorg je ervoor dat ze de juiste kennis en vaardigheden hebben en snel kunnen inspelen op nieuw of ander werk. Zodat dit bijdraagt aan de groei van je bedrijf. Ook kun je zo beter meewegen op de vraag van een snel veranderende arbeidsmarkt. Heb je vragen over opleiden? Wij denken graag met je mee. Zo zijn er ook al cross-overs gemaakt van verschillende opleidingen en geven scholen en bedrijfsleven steeds vaker samen vorm aan een opleiding.
 • Leven Lang Ontwikkelen voor werknemers en werkzoekenden
  Wil jij meer uit jezelf halen in je huidige baan? Overweeg je een andere functie bij je huidige werkgever of ambieer je een carrière switch? Leven Lang Ontwikkelen biedt opleidingen en cursussen voor bij- en omscholing. Hierbij kun je een opleiding, gecertificeerd keuzedeel of deelcertificaat op mbo niveau halen.
 • Scholingsvraagstukken

  Heb jij een scholingsvraagstuk voor je medewerkers? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag (zie onderaan pagina). We brengen samen in kaart hoe jij je personeel zo goed mogelijk kan scholen. Met als gezamenlijk doel de regionale arbeidsmarkt te versterken. Een Leven Lang Ontwikkelen is voor iedereen mogelijk!