Alfa-college

Vakman onderhoud GRONINGEN

Vakman onderhoud GRONINGEN
Locatie
Admiraal de Ruyterlaan 2, GRONINGEN
Type
Cursus
Opleidingsduur
2 maanden
Kosten
€ 2.250,00

Wat je gaat leren

 • Basiskennis en -vaardigheden op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en bouwkundig onderhoud
 • Vooral praktijkgerichte vaardigheden, aangevuld met bijbehorende theorie
 • Een klus van A tot Z af te ronden
 • In het kort

  Ben jij een echte specialist in jouw vakgebied? Of ben jij nog een beginnend beroepsbeoefenaar? Dan ben jij hartstikke belangrijk voor het bedrijf waar jij werkt! En hoe mooi zou het zijn als jij breder inzetbaar wordt. Dat je een klus van A tot Z zelf kunt afmaken en er niet iemand anders hoeft te komen die bijvoorbeeld de beschadigde tegeltjes vervangt na een reparatie. Tijdens de cursus Vakman onderhoud doe je nieuwe kennis en vaardigheden op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en/of bouwkundig onderhoud. Zodat jij na het afronden van deze cursus in staat bent om de meeste klussen zelf af te ronden.

  Deze cursus bestaat uit drie modules: Basis Bouwkundig Onderhoud, Basis Elektrotechniek en Basis Installatietechniek. Je kunt deze modules ook los volgen. 

 • Vakken

  In de basiscursus installatie/ elektro-techniek/ bouwkundig onderhoud, behandelen we een aantal onderwerpen, zodat je na het afronden van deze cursus in staat bent om als beginnend beroepsbeoefenaar de basisvaardigheden uit te voeren. Als beginnend beroepsbeoefenaar word je na het volgen van de basiscursus breder inzetbaar. Je leert gebruik maken van basiskennis bestaande uit feiten, begrippen, materialen en middelen op het gebied van installatie/ elektrotechniek/bouw.

  De cursus is opgedeeld in drie verschillende modules. Deze zijn ook los te volgen, als je slechts één onderdeel wilt leren.

  - Basis Bouwkundig Onderhoud
  - Basis Elektrotechniek
  - Basis Installatietechniek 

 • Vooropleiding en toelating

  Er zijn geen toelatingseisen voor deze cursus. 

 • Kosten en benodigdheden

  De cursus kost €2.250,-, dit is inclusief lunch, lesmateriaal en het gebruik van gereedschap. Dit is exclusief PBM en werkschoenen.

 • Duur en data

  De verwachte startdatum van deze cursus is 19 september 2023. De lessen zullen overdag plaatsvinden. De totale opleidingsduur is 9 dagen, met daarbij 1 uur zelfstudie/voorbereiding per week.

 • Resultaat

  Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een bewijs van deelname.

Wil je een vraag stellen over deze cursus?

Voor alle vragen omtrent bij- en omscholing én maatwerktrajecten bij het Alfa-college, kun je contact opnemen met onze adviseurs.