Alfa-college

Lashlift HOOGEVEEN

Lashlift HOOGEVEEN
Locatie
Voltastraat 33, HOOGEVEEN
Type
Cursus
Opleidingsduur
Eenmalig
Kosten
€ 79,00
Resultaat
Getuigschrift

Wat je gaat leren

 • Je leert de nieuwste lashtechnieken
 • Je maakt kennis met de trends op het gebied van wimpers
 • Je weet straks alles over lashlifting

Altijd in ontwikkeling

Sluiten

“Kennis is macht. Dat roepen we hier altijd”, vertelt Astrid van Zwol. De schoonheidsspecialiste en eigenaresse van DA Mooi Van Zwol in Hoogeveen gaf daarom vorig jaar een aantal van haar personeelsleden op voor de cursus Lashlift op het Alfa-college. De DA Mooi parfumerie heeft twee schoonheidssalons achter de winkel. Volgens Astrid is het in de schoonheidsbranche heel belangrijk om je te onderscheiden en je personeel bij te scholen.

“We onderscheiden ons onder andere door kennis en persoonlijke aandacht voor de klant. Ken je klant, dat is belangrijk.” Met persoonlijke aandacht alleen kom je er volgens de schoonheidsspecialiste niet. “Zeker in onze tak van sport is het van belang dat je je blijft ontwikkelen. Het verandert allemaal zó snel. Hoe meer je weet, hoe meer je kunt vertellen. Op die manier kun je natuurlijk je ‘menukaart’ wat meer uitbreiden”, zegt Astrid.

Thuiswedstrijd

Astrid hoefde niet lang na te denken over waar ze haar personeel de cursus ging laten volgen. “We hebben al jarenlang regelmatig stagiaires van het Alfa-college in Hoogeveen. Er is er altijd goed contact geweest met de school en de docenten.” De eigenaresse weet daarom dat het Alfa-college met haar Leven Lang Ontwikkelen (LLO) traject de perfecte plek is om haar personeel bij te scholen. “Docenten komen hier natuurlijk vaak op bezoek, daardoor ken je de mensen goed. En het is natuurlijk een beetje een thuiswedstijd”, lacht Astrid. 

Tijd en aandacht

In het totaal hebben vier personeelsleden van Astrid de cursus gevolgd. “De training werd echt op een plezierige manier gegeven. Er was genoeg aandacht en tijd voor elk individu.” Astrid deed zelf niet mee aan de cursus, maar ging wel mee als model. “Het is handig om soms zelf zo’n behandeling te ondergaan. Door het zelf mee te maken, kun je later aan klanten vertellen wat het inhoudt en hoe het voelt.” 

Astrid verwacht dat zij en haar personeel in de toekomst nog vaker een cursus gaan volgen bij het Alfa-college. “Ons werk is altijd in ontwikkeling en je moet gewoon op de hoogte blijven, want ze verzinnen elke keer wel weer wat nieuws.” 

 
 • In het kort

  Wil je meer weten over beauty en de nieuwste lashtechniek leren? Dan is deze cursus iets voor jou!

  In de cursus maak je kennis met de trend op het gebied van de wimpers, lashlifting. Lashlifting geeft een natuurlijke krul in de wimpers waardoor je een intense open look creëert voor ongeveer 4 weken.

  De cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in beauty. Je leert in korte tijd praktische skills op het gebied van lashtechnieken die je direct kunt toepassen.

  De cursus bestaat uit zowel een theoretisch als praktisch gedeelte. In de les besteden wij aandacht aan de theorie en praktijk over lashlifting.

 • Vooropleiding en toelating

  Een vooropleiding op het gebied van schoonheidsverzorging is niet noodzakelijk.

 • Kosten en benodigdheden

  De kosten voor deze cursus bedragen €79,-, dit is inclusief lesmateriaal.

  Je dient het volgende zelf mee te nemen:

  • Werkkleding
  • Stoelhoes
  • Pincet
  Voor de cursus regel je zelf een model.

 • Duur en data

  De verwachte startdatum van deze cursus is nog niet bekend. De cursus duurt één avond. Gedurende de cursus bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van digitale coaching per mail of app.

 • Resultaat

  Na voltooiing van de cursus ontvangt iedere deelnemer een bewijs van deelname.

Wil je een vraag stellen over deze cursus?

Voor alle vragen omtrent bij- en omscholing én maatwerktrajecten bij het Alfa-college, kun je contact opnemen met onze adviseurs.