Alfa-college
Assen | Groningen

Hardloopwedstrijd door gebouw Alfa-college

Urban Trail Groningen 2019

Ons schoolgebouw aan de Admiraal de Ruyterlaan wordt onderdeel van de Urban Trail Groningen 2019. De deelnemers van dit hardloopevenement rennen op zondag 14 april door dit gebouw én andere verrassende plekken in de stad. In 2018 renden de 3500 deelnemers bijvoorbeeld door Brouwerij Martinus, de Groninger Archieven en der Aa-Kerk. 

“Ik vind het geweldig dat ons gebouw aan de Admiraal de Ruyterlaan onderdeel van de Urban Trail is. Dat de deelnemers door ons pand gaan rennen. Een schoolgebouw is aan de buitenkant anoniem, je ziet niet wat er binnen gebeurt. De Urban Trail is daarom een mooie kans om mensen te laten zien welke prachtige en inspirerende dingen we in ons gebouw hebben”, zegt Otto Folkerts, faciltair manager.

Start
Op 14 april starten de hardlopers om 9.30 uur op de Vismarkt aan hun run van 5 of 10 kilometer. Tijdens deze vierde editie rennen de deelnemers onder andere ook door Martiniplaza, het provinciehuis, Q-Park Westerhaven, woonboulevard Vesta en het hoofdstation. Voor ons schoolgebouw aan de Admiraal de Ruyterlaan 2 is het nog niet definitief waar de deelnemers allemaal langs zullen rennen. “De route wordt nog bepaald, maar in ieder geval lopen ze door onze techniekvleugel, kantine en over het schoolplein”, aldus Otto Folkerts.


 

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed