Alfa-college
Groningen

9 oktober Ultimate Run Groningen: daag jezelf uit!

Ultimate Run 2018

Doe mee aan de Ultimate Run op woensdag 9 oktober: hét leuke en uitdagende hindernisparcours van 5 km over het Europapark in Groningen!

Docenten Jeffrey Noordveld en Lars Schotanus van het Alfa-college organiseren ook de tweede editie van dit sportieve evenement. Ze kijken tevreden terug op vorig jaar, toen de eerste run meteen een groot succes was! Jeffrey vertelt enthousiast: "De Ultimate Run is voor iedereen en deelname is gratis. Er zijn 3 heats met meerdere startgroepen. Je kunt elke 5 minuten starten tussen 12.00-15.55 uur. We zorgen voor professionele tijdsregistratie. We hebben weer een mooie route samengesteld met een leuk en uitdagend parcours. Vanaf startpunt het nieuwe Sportcentrum Europapark, kom je langs herkenbare plekken als de Leyhoeve, doe je een hindernisbaan aan en ga je door de bijzondere locatie het stadion van FC Groningen. En natuurlijk ontbreekt het Alfa-college Boumaboulevard niet.”

Aanmelden
Je kunt je aanmelden tot vrijdag 4 oktober 2019. Dit is kosteloos, maar voor studenten is het niet vrijblijvend. Studenten kunnen hun aanmelding gebruiken voor een lesuur Fit for Life. Voor medewerkers is de Ultimate Run de ultieme manier om de teamspirit te vergroten, want sport verbindt! Dat geldt natuurlijk ook voor vrienden, familie, buren, etc.

Healthy Ageing
Van 7-11 oktober 2019 organiseert de gemeente Groningen samen met bedrijven en scholen rondom het Europapark de week voor Healthy Ageing. De Ultimate Run is één van de activiteiten die plaatsvindt in die week. Beide sluiten prima aan bij Healthy Ageing als één van de speerpunten van het Alfa-college.


Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed