Alfa-college
Assen | Groningen

Alfa-college trotse partner van Trendship

Op woensdag 16 en donderdag 17 oktober brandt Trendship 2019 los in Martiniplaza. Het evenement voor studenten, young professionals, ondernemende docenten over groei, innovatie en duurzaamheid.

Op 16 oktober (avond) is er een diner voor decisionmakers waarvan een delegatie van het Alfa-college aanwezig is. Vijftig studenten van Faciltaire Dienstverlening en Horeca mogen helpen met bereiden van dit diner (onder leiding van een masterchef) en bedienen. Daarnaast mogen op 17 oktober studenten van Mediavormgever helpen bij de techniek en vormgeving en kunnen studenten van Horeca hier ook weer ervaring opdoen. Op deze dag is er ‘s ochtends een collectieve sessie waar 300 studenten en begeleidende docenten bij zijn. 

Als partner van Trendship werd gevraagd naar onze kijk op innovatie en duurzaamheid. De opleiding Mode (Specialist mode/maatkleding en Junior stylist) loopt hier in voorop. Dit heeft een mooi artikel opgeleverd die zaterdag 12 oktober in het Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant verscheen via de special NOORDZ_Trendship.

Kijk voor het volledige programma hier.

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed