Alfa-college

Inzamelingsactie voor gastgezin en stageorganisatie student Verpleegkundige

Het Alfa-college helpt studenten te worden wie ze willen zijn, bijvoorbeeld door een internationale stage te faciliteren. Marieke Struiksma, student MBO-Verpleegkundige, is dit avontuur aangegaan in Nepal. Tijdens haar stageperiode kreeg het coronavirus een groot deel van de wereld in haar greep. Gevolg hiervan is dat Marieke ongewenst langer in Nepal verbleef in een strenge lock-down. Haar stageorganisatie en haar gastgezin verkeren in moeilijke omstandigheden.

De situatie in Nepal
De situatie in Nepal is momenteel alarmerend! De communistische regering heeft geen goed vangnet voor de getroffen gezinnen onder de middenklasse. De kostverdieners zijn vooral arbeiders en hun inkomen is gebaseerd op dagloon, dat nu wegvalt. Geen geld betekent geen eten. De mensen moeten zich maar zien te redden en zijn wanhopig. (bron) Onze steun hebben ze hard nodig!

Doneer en steun het gastgezin van Marieke Struiksma
Via Marieke zien we nu van dichtbij hoe erg de gezinnen in Nepal zijn getroffen door het coronavirus. Hierom start locatie De Kluiverboom van het Alfa-college, waar Marieke haar studie MBO-Verpleegkundige volgt, een inzamelingsactie voor het gastgezin en de stage organisatie. Elke gift is welkom! Ook kun je kiezen voor een donatie van €29,50, hierbij ontvang je een online boek met een puur Nepalees verhaal. Kies je voor deze optie, geef dan via post@purenepal.com door welke titel je graag ontvangt:

 - ‘Stadswandeling door het oude Kathmandu’
-  ‘Een nachtje in het nieuwe guesthouse’
-  ‘Homestay in Dhading’

Bankgegevens: 
I.H. Bennink
NL82RABO0376201924
o.v.v. ‘bijdrage Pure Nepal’
 

Help mee en doneer een bedrag waarmee jij het getroffen gezin en de stageorganisatie direct helpt! 


 

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed