Alfa-college
Assen | Groningen | Hardenberg | Hoogeveen

Installatie practor Vitaliteit

Op 6 oktober aanstaande wordt onze practor Dr. Silvia Brouwer officieel geïnstalleerd tijdens een bijeenkomst in MartiniPlaza. Tijdens een middagprogramma van 14.30 - 17.30 uur met verschillende sprekers, zal Dr. Silvia Brouwer in haar practorale rede genaamd ‘Vitaliteit in beweging’ ingaan op welke manier het mbo bijdraagt aan een vitalere maatschappij. Haar practorale rede wordt ingeleid door Nico van Meeteren (uitvoerend directeur topsector Life Science & Health en hoogleraar Erasmus Medisch Centrum).

Practoraat Vitaliteit
De thema’s zorg, welzijn, sport en gezondheid zijn enorm in ontwikkeling. Deze transitie kunnen we ook een energieke beweging in vitaliteit noemen. Het practoraat Vitaliteit van het Alfa-college deelt innovaties en kennis en doet praktijkonderzoek op vakinhoudelijke en onderwijskundige thema’s op het gebied van vitaliteit. Dit gebeurt in samenwerking met mbo- en hbo-studenten en docenten en medewerkers uit het werkveld van Sport & Bewegen, Zorg & Welzijn, Human Technology en Gaming. Zo ontstaat een lerend netwerk, waardoor de kennis, vaardigheden en onderzoekende houding op het gebied van vitaliteit worden gestimuleerd. Zo zorgen we ervoor dat onze opleidingen blijven meegaan in de laatste ontwikkelingen en daarmee aansluiten op de praktijk.

Practorale rede
Voor deze feestelijke bijeenkomst worden partners, relaties en collega’s uitgenodigd aanwezig te zijn. Wil jij hier ook graag bij zijn, dan kan je je hier aanmelden. 

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed