
Je wordt hier uitgedaagd
Je wordt hier uitgedaagd
SluitenVan kleins af aan ben ik al bezig met koken en daar ben ik nooit mee gestopt. Wanneer ik mijn diploma haal, hoop ik nog verder te leren bij de Cas Spijkers Academie. Het is mijn droom om daarna een eigen restaurant te beginnen.
De opleiding zit goed in elkaar. Je wordt uitgedaagd om aan vakwedstrijden mee te doen en je te blijven ontwikkelen. Je krijgt hierbij ondersteuning van de coach. Zo heb ik meegedaan aan de Skillswedstrijden en ga ik 23 mei naar Venlo voor een wedstrijd georganiseerd door het Brabantse Aspergegenoootschap en het Gilde Food & Hospitality College.
De sfeer op school is fijn, dat is belangrijk. Op dit moment werk ik bij Mooirivier in Dalfsen. Dit is echt een super werkplek, een echter aanrader voor iedereen die de horeca in wil! Je leert daar van alles, van ‘klassiek koken’ tot ‘new school’. Later wil ik mijn eigen restaurant starten en er echt mijn eigen draai aan geven.
Bas Jonker
Student Kok