Alfa-college
Assen | Groningen | Hardenberg | Hoogeveen

Bereikbaarheid Alfa-college tijdens de zomervakantie

De komende zomervakantie zijn we ook bereikbaar voor vragen over bijvoorbeeld aanmelden, studiekeuze en de start van het schooljaar. We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.00 uur tot 16.30 uur op het gratis nummer 0800-8100 en op alle locatienummers. (In de weken 31, 32 en 33 van 09.00 uur tot 16.00 uur.)

Daarnaast kun je ook een appje sturen via WhatsApp; 06-57524052, de chatfunctie op onze website gebruiken en mailen naar info@alfa-college.nl. Ook is het mogelijk om een berichtje op onze social media kanalen te sturen. Alle informatie over hoe je contact met ons kunt opnemen, staat hier.

We wensen je alvast een fijne vakantie!

 

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed