Alfa-college

Nominatie Nederlandse Onderwijspremie

Hoogste onderscheiding in het mbo

n.b.: op de foto staat een deel van het genomineerde onderwijsteam
Onze opleiding Interculturele coach – Onderwijsassistent is genomineerd voor de Nederlandse Onderwijspremie. Deze premie van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) is de hoogste onderscheiding in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en hoger onderwijs. 

De Nederlandse Onderwijspremie bedraagt in totaal 7,5 miljoen euro en wordt per onderwijsniveau verdeeld over drie teams die een initiatief hebben ontwikkeld dat heeft geleid tot verbetering van het onderwijs.

PROWO
De Programmaraad voor Wetenschappelijk Onderwijsonderzoek (Prowo) is verantwoordelijk voor de 7,5 miljoen euro die wordt uitgereikt aan de onderwijsteams. Dit bedrag bestaat uit 1,2 miljoen voor de winnaar, 800 duizend voor de tweede plaats en voor plek drie is de prijs 500 duizend euro. Tijdens het ComeniusFestival op 27 juni in De Woonindustrie worden de winnaars van de Nederlandse Onderwijspremie bekendgemaakt 
 

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed