Alfa-college

Inspiratiesessie Positieve Gezondheid

Hoe vergroot je de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers door middel van Positieve Gezondheid?

Op donderdagmiddag 22 juni organiseert de vitaliteitscampus de Inspiratiesessie Positieve Gezondheid. Hoe vergroot jij de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers door middel van Positieve Gezondheid?

Welk beroep je ook uitvoert; je werk doet altijd een beroep op je gezondheid. Bij positieve gezondheid neem je het heft in eigen handen en kijk je wat zelf kunt doen om mentaal en fysiek gezond te blijven. 

Graag nemen we jou mee in hoe je door middel van positieve gezondheid de duurzame inzetbaarheid van jouw werknemers kunt verbeteren. We nodigen je dan ook van harte uit om donderdag 22 juni aan te sluiten bij deze inspiratiesessie!

De inspiratiesessie wordt geleid door Ivo van Hijum combineert die zijn werk als projectleider Vitaliteitscampus en docent binnen het Alfa-college combineert met een baan als officier bij de Koninklijke Marechaussee, waar hij zich inzet voor duurzame inzetbaarheid van militairen en burgermedewerkers

Graag zien we je donderdag 22 juni in de Health Hub Roden! Neem contact op met Hayo Bijl om je gratis aan te melden: mail hjj.bijl@alfa-college.nl of bel 06 – 58 86 44 31.

Let op: tijdens de inspiratiesessie is er ruimte voor 30 personen. Per bedrijf kan daarom één persoon worden aangemeld.

  • 22-06-2023
  • 15:00 - 17:00
  • Health Hub Roden, 1e Energieweg 13, 9301 LK Roden

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed