Alfa-college
Hardenberg

Inspiratiesessie AI en andere technologie

Tijdens deze inspiratiesessie met praktische workshops laten we je zien welke AI-tools jij kunt inzetten om je werk te verlichten en verrijken. Schrijf jij je eigen teksten nog? Tijd om Chat GPT aan het werk te zetten! Ook kun je je onderdompelen in AR en VR tijdens de 360 graden beleving in de Immersive Room. Uniek in Noord-Nederland én in het mbo. Hoe zet het Alfa-college dit in en nog belangrijker: Wat kun jij als ondernemer of werkgever hiermee? Je gaat het allemaal ontdekken op donderdag 19 oktober!

De opening wordt verzorgd door technofilosoof Rens van der Vorst. Hij laat ons nadenken over onze relatie met technologie. Hij combineert een gefundeerd inzicht in de principes achter technologie met stand-up comedy. Maakt technologie ons leven beter? Weten we wel wat beter is? Hilarisch, soms kort door de bocht, soms genuanceerd; soms absurd, soms confronterend; maar altijd vol nieuwe inzichten over de rol van technologie in ons leven.

Programma:

15.00 uur: Welkom
15.15 uur: Rens van der Vorst, Techno philosophy
                      Think before you choose

16.00 uur: Zelf aan de slag tijdens twee workshoprondes.
                      Kies ter plekke uit onder andere VR, Chat GPT of laat je zintuigen verrassen in de Immersive Room.
17.00 uur Afsluitende borrel

De inspiratiesessie is geschikt voor professionals op alle niveaus, van beginners tot experts. Of je nu een duidelijke kennis hebt van AI of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, je bent van harte welkom!

Wees er snel bij en schrijf je in.
Deelname is gratis.

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed