Alfa-college

Online MBO Ouderavond Groningen

Wij gaan online! Donderdag 5 november kunt u tijdens de webinar van de Online MBO Ouderavond online kennismaken met Alfa-college Groningen.

Er zijn twee webinars:

  • 18.30 uur - 19.00 uur
  • 19.30 uur - 20.00 uur

Tijdens deze online voorlichting geven we u informatie over het mbo in het algemeen, onze scholen en Studiekeuzehulp: hoe maakt uw zoon of dochter een goede studiekeuze? Meld u aan via de blauwe knop, dan ontvangt u alle informatie.

Meld je hier aan

Ouderavond - MBO

Als ouder speelt u een belangrijke rol in het studiekeuzeproces van uw kind. In deze (live) webinar vertellen wij u graag alles over het mbo en het Alfa-college. Presentator Jonas van der Vlugt gaat in gesprek met een aantal mbo-studenten die al gekozen hebben en met Loopbaanadviseurs van het Alfa-college. Zij geven tips hoe u uw kind kunt helpen om deze belangrijke keuze te kunnen maken. De ouderavond duurt een half uur. U kunt zich hier aanmelden. U ontvangt 30 minuten voor aanvang van de webinar een link per e-mail naar het online event én een herinnering per sms.

Wat is een Online voorlichting / webinar?

Een webinar is een online presentatie. Tijdens de presentatie geeft een voorlichter uitleg over het mbo, het Alfa-college en een goede studiekeuze maken, en laat daarbij foto's of filmpjes zien. Tijdens de webinar kunt u in de live chat ook vragen stellen. U ontvangt 30 minuten voor aanvang een link naar het online event én een herinnering per sms.

Vragen en contact

Natuurlijk kunt u ook zelf contact opnemen. Voor vragen over studiekeuze, een mbo-opleiding of een schoollocatie bent u bij Opleiding en Advies aan het juiste adres! Onze medewerkers beantwoorden uw vragen op werkdagen van 8.00 - 16.30 uur. Kijk op de contactpagina hoe u Opleiding en Advies kunt bereiken of een chat start.
Meld je hier aan

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed