Alfa-college

Online MBO studiekeuze-event: Sectorpresentaties Groningen

Wij gaan online! Donderdag 5 november maak je online kennis met het Alfa-college en onze mbo-opleidingen in Groningen. Hoe maak je nu een goede studiekeuze? Welke richting/sector is iets voor jou? Volg tussen 19.00 uur en 20.30 uur 1 of 2 webinars en ontdek het! Meld je aan via de blauwe knop, dan ontvang je alle informatie.

Meld je hier aan

Je kan kiezen uit deze sector-presentaties:

Wat is een Online voorlichting / webinar?

Een webinar is een online presentatie. Tijdens de presentatie geeft een docent/voorlichter uitleg over de opleidingen van een sector of b.v. het Alfa-college en laat daarbij foto's of filmpjes zien. Tijdens het webinar kun je in de live chat vragen stellen. Je ontvangt 30 minuten voor aanvang een link per e-mail naar het online event én een herinnering per sms.

Vragen en contact

En je kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen. Voor vragen over je studiekeuze, een mbo-opleiding of een schoollocatie ben je bij Opleiding en Advies aan het juiste adres! Onze medewerkers beantwoorden je vragen op werkdagen van 8.00 - 16.30 uur. Kijk op de contactpagina hoe je Opleiding en Advies kan bereiken of een chat start.
Meld je hier aan

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed