Alfa-college
Hardenberg

Dansation wint Hardenberg's Got Talent

Dansation

Het LOC+-gebouw was donderdag 30 maart het decor van Hardenberg’s Got Talent. De jury koos streetdance-groep ‘Dansation’ uit De Krim als winnaar van de editie van 2017. De talentenjacht werd georganiseerd door tweede- en derdejaarsstudenten van de opleiding Travel, Leisure en Hospitality van het Alfa-college Hardenberg.

Tien acts

In totaal namen er tien acts deel aan Hardenberg’s Got Talent. Variërend van verschillende dansstijlen, tot zangers/zangeressen en singer-songwriters. Het werd de jury, bestaande uit: Vivian Rodermond, manager Cultuurkoepel Vechtdal, Marjolein Brunink, Projectbureau DOEN! en Stad Hardenberg promotie en Bert Nonkes, muzikant schrijver en Stad Hardenberg promotie, niet makkelijk gemaakt; alle optredens waren van een hoge kwaliteit en stonden garant voor een geweldige avond.

Spetterend dansoptreden

‘Dansation’ pakte uiteindelijk de titel met een spetterend dansoptreden. De jongste streetdance-groep van gym- en dansvereniging Beatrix overtuigde de jury met hun aanstekelijke energie, lef en uitstraling op het podium. Als tweede eindigde de in Hardenberg woonachtige singer-songwriter Wesley Hofstede. Hij zong een eigen geschreven Nederlandstalig nummer. Op zijn ‘Happy Socks’ vertolkte hij recht vanuit zijn hart zijn nummer, met een prachtige tekst. De jury roemde zijn eigen geluid. Johan Bos uit Hardenberg eindigde met zijn zelfgeschreven nummer ‘Rollercoaster’ op een verdiende derde plaats. Deze singer-songwriter overtuigde de jury met zijn lef, eigenheid en muzikaliteit.
De talentenjacht werd, net als voorgaande jarem, op enthousiaste wijze gepresenteerd door Erik Volkers. De muzikale omlijsting werd verzorgd door de Alfa-college schoolband. De schoolband trad voor het eerst op.

Opbrengst naar Free a Girl

De opbrengst van deze avond gaat naar de stichting Free a Girl. Free a Girl zet zich in om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Namens Hardenberg’s Got Talent kunnen ze een cheque van € 150,- tegemoet zien.

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed