Alfa-college
Hoogeveen

Cascaderun weer een groots sportief succes

In Hoogeveen is zondag voor de 11e keer de Cascaderun gelopen. Het was een feest voor de atleten, maar óók voor de duizenden toeschouwers aan de kant. Meer dan 8600 hardlopers kwamen voorbij, de één iets vlotter dan de ander, maar ze liepen mee!

Ook het Alfa-college was goed vertegenwoordigd. Natuurlijk! In het kader van Fit for Life mogen we natuurlijk niet ontbreken. Vanuit alle regio’s kwamen de collega’s en een studente (!) aan de Voltastraat bijeen. Een lichte lunch stond klaar en de shirtjes + startnummers werden uitgereikt. Daarna gingen de sportievelingen gezamenlijk op weg naar de start en kon een ieder de strijd aangaan tegen zichzelf én de warmte.

Sportcoördinator

Bij de afterparty kwamen de verhalen los over bijna kramp en toptijden. Bouke Boomsma, sportcoördinator in Hoogeveen zorgde voor de nodige hapjes en de drankjes. Onze sporters ontbrak het aan niets.

Studenten actief tijdens Cascaderun

Van de opleidingen Sport en Bewegen waren zo’n 80 studenten in touw bij de waterpunten en in- en uitgifte van tassen en de in- en uitstroom van de startvakken. Studenten Uniformberoepen waren in touw bij in- en uitgifte tassen en in het finishgebied. Oók zij leverden een topprestatie. Dank!

Foto's en filmpje

De uitslagen zijn te vinden op de website van de Cascaderun. Maar kijk ook vooral even het filmpje.

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed