Alfa-college
Hoogeveen

Studiekeuze info-uur Hoogeveen

Jij komt toch ook naar het Studiekeuze info-uur?
Het Alfa-college houdt op donderdag 6 juli van 17.00 tot 19.00 uur Studiekeuze info-uur op de locatie aan de Voltastraat 33 in Hoogeveen. Jongeren die nog twijfelen over een mbo-opleiding, willen doorstromen, van opleiding willen veranderen of nog specifieke vragen hebben, kunnen individueel in gesprek met een loopbaanadviseur van het Alfa-college. Ook volwassenen, die een mbo-opleiding willen volgen, zijn van harte welkom.

Tijdens Studiekeuze info-uur neemt een loopbaanadviseur echt tijd voor je en kun je allerlei vragen stellen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over toelatingseisen, aanmelden, de inhoud van de opleiding, studiebegeleiding of -financiering. Het Alfa-college vindt het belangrijk dat studenten de juiste opleiding kiezen. Studiekeuze info-uur is een extra mogelijkheid om buiten school of werk een loopbaanadviseur van het Alfa-college te spreken.

Aanmelden

Graag vooraf aanmelden bij Opleiding en Advies via info@alfa-college.nl. Vermeld je naam, huidige opleiding, opleidingsvoorkeur en vraag. 

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed