Alfa-college
Hardenberg

Dinnershow ZAPPPPPP

Zin in een gezellig avondje uit? Lekker genieten van entertainment, spektakel en een heerlijk 4-gangen diner? Kom dan op woensdag 14 of donderdag 15 februari naar één van de dinnershows in het ‘Grand café’ van het Alfa-college in Hardenberg. De shows beginnen om 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom. De opbrengst gaat naar de stichting “The Home Of Hope & Dreams’.

Organisatie
De organisatie ligt voor het vijfde achtereenvolgende jaar in handen van tweedejaars- en derdejaarsstudenten Leisure & Hospitality. Het thema is ‘ZAPPPPP’. Geniet van een uitstekend diner in combinatie met een avondvullende theatershow.

Praktijkervaring
De show is door de studenten Leisure & Hospitality zelf bedacht en wordt ook door hen uitgevoerd. De gerechten worden verzorgd door eerstejaars van de koks-opleiding, niveau 2. Tweedejaarsstudenten van de opleiding Facilitair Leidinggevende, niveau 4, bedienen de gasten. Op deze manier wordt door de studenten praktijkervaring opgedaan. Het Alfa-college stimuleert zelfstandig werken en biedt daarbij de juiste begeleiding. Investeren in de toekomst.

Bijwonen?
Kaarten voor één van de dinnershows kunt u reserveren via ms.biglaar@alfa-college.nl of 088 - 334 1955. De kosten bedragen € 25,00 per persoon exclusief drankjes. Hiervan gaat €7,50 naar het goede doel. De aanvang is om 18:00 uur en de inloop vanaf 17:30 uur.

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed